Jaren lang was ik op zoek. Op zoek naar mezelf. Op zoek naar wie ik nu werkelijk was.

Ik was zo veel, maar dat kon niet zeiden ze. Je bent 1 ding. Meerdere banen werkt niet. Meerede doelgroepen in je bedrijf werkt niet zeiden ze.

Ik was dansdocent, werkte in een callcenter waar ik zowel de email afhandeling, telefonische helpdesk, aanspreekpunt voor collega’s en weekeind manager was. En ik werkte in de kinderopvang en later ook nog in de thuiszorg, waar ik ook weer voor van alles ingezet werd. En dan heb ik het niet over de tijd in de zorg, op uiteenlopende groepen en al het andere werk dat ik heb gedaan. Tja ik hou nu eenmaal niet van stilzitten zullen we maar zeggen.

En weet je, ik hield er van. Of beter gezegd, ik hou er van.

En na een lange tijd gedacht te hebben dat ik echt die dansondernemer was kwam ook hier een einde aan. Met een beetje hulp van het Universum viel mijn droom (dacht ik) ik duigen. 

Maar in plaats van dat ik daar verdrietig over was, of dat ik er echt mee zat, voelde het als een opluchting. Ik hoefde niet meer dagelijks les te geven, ik hoefde niet meer choreografie op choreografie te maken. Ik hoefde niet meer te dealen met die ouders die hun kind allemaal het beste vonden van de groep. Nee, ik mocht het allemaal los laten.

Ik mocht nu echt voor mezelf gaan kiezen. Nog even heb ik geprobeerd om er een online dansschool van te maken en me te richten op workshops op scholen en voor bedrijven. Leuk idee, maar ook hier hielp het Universum me een handje en zorgde onze vriendin C er voor dat dit ook lange tijd geen optie was. Waardoor mijn motivatie ook compleet verdween.

En wat een geluk. Want hierdoor ging ik bedenken wat ik dan wel wilde.

Ik wilde coachen. En niet zomaar coachen. Ik wilde alles wat ik heb geleerd samen brengen en daar was mijn eerste programma “gezond en fit met FiaFiaFactory”. Een geweldig programma waardijn kennis van het menselijk lichaam, bewegen, voeding en mindset samen kwamen. 

Ja dit is het dacht ik…

Maar bij de tweede groep voelde ik dat dit het ook niet meer helemaal was. Het mocht anders. Meer waarde voor mijn deelnemers, maar wel minder werk voor mij. 

Dus ik deed het anders, yes dit voelde goed. Voor even. Ook dit principe werd weer iets aangepast. En nu is het klaar. Nu heb ik een geweldig programma staan waar je elk moment mee kan starten. En ik ben er trots op!

Maar ik wilde meer. Meer impact maken, meer mensen helpen. En zo kwam programma nummer 2. “Wat wil je intuïtie je vertellen?” (wat inmiddels ook al weer een makeover heeft gehad)

Een programma waarin ik mensen leer hoe ze beter kunnen luisteren naar hun intuïtie, naar hun onderbuikgevoel, naar hun hogere zelf. 

Ik vond dit zo gaaf om te doen dat ik al snel besloot dat ik ook zelf coaches wilde gaan opleiden. 

Ik had zelf inmiddels nog wat coach diploma’s er bij gehaald en weer gooide ik al mijn kennis op een grote hoop en daar was mijn FiaFia Coach opleiding.

Yes nu heb ik 3 programma’s waar ik me op kan focussen.

Maar ook dat was niet genoeg. Ik wilde meer. Zelf was ik steeds meer bezig met het bewust manifesteren van mijn droomleven. De ene wens na de andere kwam uit.  Dit is wat ik mensen wil leren! Ja dit is hoe ik het wil doen.

Het liefst 1 op 1, iemand echt helpen haar droomleven te realiseren. Maar omdat ik graag meer mensen help heb ik besloten hier eerst een groepsprogramma voor te schrijven.

En nu is het dan zo ver, mijn nieuwe programma “manifesteren kan je leren” gaat live! De eerste deelnemers hebben zich al aangemeld en het voelt zo goed. 

Dit staat, en nu, nu sta ik open voor die ene speciale klant. Die ene speciale vrouw die echt next level wil. Die echt bereid is om daar voor te doen wat nodig is. Die ene vrouw die echt voor een langere periode met mij wil werken.

En ja, sorry mannen. Dit is echt alleen voor vrouwen (maar als jij als man echt heel graag door mij gecoacht wil worden mag je een pitch komen doen hoor). 

Ik wil samen met die ene speciale vrouw aan de slag, met alle gebieden van haar leven. Haar privé leven, gezondheid, carrière. Echt alles. En dit voelt zo goed!

Alles valt nu op zijn plaats. Gezond en fit moest ik maken met al mijn kennis die te maken heeft met gezondheid. 

De coach opleiding en de intuïtie training zijn nodig om mensen bewust te maken.

En het manifestatie traject helpt je je droomleven te manifesteren.

En in de 1 op 1 coaching van Annemiek Coacht, komt alles weer samen.

Precies zoals ik het bedoeld heb.

En wil jij nu een langere periode 1 op 1 met mij werken. Schroom dan niet om contact op te nemen en wie weet, leef jij straks jouw droomleven.