Over …

FiaFiaFactory, waar komt dat vandaan? FiaFia is Samoaans voor Happiness en wees blij. En laat dat nu precies hetgeen zijn wat ik wil voor mezelf en voor anderen. 

Na 14 jaar een dansschool te hebben gehad heb ik het roer omgegooid. Ik ben op zoek gegaan naar mijn spiritualiteit en merkte al snel dat ik het geweldig vond om anderen daar ook mee te helpen op een aardse manier.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Kijk gerust verder op mijn pagina of neem contact op.

Mijn verhaal

Maar wie ben ik nu? Ik ben Annemiek, mama van Catlijn en vriendin van Patrick. Met ons drietjes vormen we een hecht gezin.

Ik heb altijd hard gewerkt. Vanaf mijn 12e had ik bijbaantje naast mijn school en ging ik altijd door tot dat het klaar was. Op mijn 24e ben ik voor mij zelf begonnen met het geven van danslessen. Dansen was altijd al 1 van mijn passies en de omstandigheden waren er na om hiervan ook mijn werk te maken.

Naast het geven van danslessen heb ik veel verschillende dingen gedaan, zoals werken in de (jeugd)zorg, kinderopvang, planning van de thuiszorg en nog veel meer. Ik kon niet zo goed kiezen wat ik nu eigelijk wilde, behalve dan dat ik vooral veel vrijheid wilde.

En verder …

Toen ik in 2016 na een moeilijke weg eindelijk mocht bevallen van onze prachtige dochter en ik het ziekenhuis niet in ging zonder laptop begon ik toch wel na te denken. Werken tijdens je bevalling?!? dat doe je toch niet? Maar ook dat kon ik niet laten….

Toen in 2020 alles ineens leek weg te vallen, mijn zumbawear shop zou stoppen en wegens corona was de dansschool ook niet meer een heel goed lopend bedrijf, ben ik gaan nadenken over wat ik nu echt wil. Meer hierover lees je in mijn blog.

Voor nu wil ik je welkom heten op mijn pagina en heb ik als doel er samen met jou voor te zorgen dat jij jouw FiaFia gaat vinden.

FiaFiaFactory, wat wil dat nou zeggen FiaFia is Samoaans voor Happiness. En dat is precies waar ik mensen mee wil helpen.

Volg FiaFiaFactory op sociale media.

 

Vraag hier je e-book aan

Vul hieronder je gegevens in en dan stuur ik je meteen het gratis e-book toe.