Annemiek Coacht

Heb jij een specefieke uitdaging? Moet je bijvoorbeeld over een paar maanden een presentatie geven en heb je er nu al slapeloze nachten van? Wil je bedrijf maar niet gaan lopen, of wil je een bedrijf gaan starten, maar weet je niet of dit het juiste is? Of wil jij je zelfverzekerder voelen in het algemeen?

Wat het ook is, met Annemiek coacht maak ik een persoonlijk plan eventueel gecombineerd met de groepsprogramma’s van FiaFiaFactory, maar dan met veel meer persoonlijk contact.

Wil je niet gelijk een heel traject aan gaan, maar liever een losse sessie? Ga dan naar de pagina voor persoonlijke coaching en losse sessies

Wie is Annemiek

Maar wie ben ik nu? Ik ben Annemiek, intuïtief mindset coach, mama van Catlijn en vriendin van Patrick. Met ons drietjes vormen we een hecht gezin.

Ik houd van veel verschillende dingen. Zo ben ik gek op alles wat met sporten en gezondheid te maken heeft en daar heb ik dan ook verschillende opleidingen en cursussen in gevolgd. Maar ik hou ook van spiritualiteit en alles wat daar mee te maken heeft, zo lang ik maar wel met beide benen op de grond kan blijven staan.

Heel veel interesses dus op heel veel verschillende gebieden. Dat is ook wel te zien aan mijn arbeidsgeschiedenis. 
Om even een paar voorbeelden te geven, ik heb gewerkt in de horeca, in een callcenter, kinderopvang, planning van de thuiszorg, jeugdzorg, activiteitenbegeleiding, sportcoaching, en 14 jaar mijn eigen dansschool gerund. En dan en ik nog wel veel baantjes vergeten. 

Deze veelzijdigheid zie je ook terug in mijn bedrijf. Ik hou er van om met groepen te werken, maar ook om die ene persoon naar een next level te brengen. 

Waarom persoonlijke coaching?

Werken in en met een groep is heel fijn. Je kan elkaar stimuleren en voor de coach is het prettig omdat je veel mensen in 1 keer kan helpen. 

Maar wat nou als dat groepsprogramma jou niet volledig geeft wat je nodig hebt? Wat als je net dat beetje extra ondersteuning wil?

Dan is Annemiek coacht jouw traject. Samen met jou maak ik een plan. Wat is je doel? Wanneer wil je dat bereikt hebben? En niet geheel onbelangrijk, hoeveel tijd wil jij er zelf in steken om dit te bereiken?

Persoonlijke coaching kan gecombineerd worden met de groepsprogramma’s van FiaFiaFactory, maar het kan ook een compleet ander programma worden. Geen elke traject is hierin hetzelfde. 

Indien nodig breng ik je ook in contact met andere experts om jouw doel te kunnen bereiken.

Omdat er veel tijd in persoonlijke coaching gaat zitten is dit niet voor iedereen weg gelegd, Mijn tijd is ook beperkt en daarom is deze vorm van coaching ook slechts voor maximaal 2 personen tegelijkertijd mogelijk.

Wil jij weten of wij een match zijn, plan dan nu een match call en wie weet ben ik straks jouw persoonlijke coach.

FiaFiaFactory, wat wil dat nou zeggen FiaFia is Samoaans voor Happiness. En dat is precies waar ik mensen mee wil helpen.

Volg FiaFiaFactory op sociale media.

 

Vraag hier je e-book aan

Vul hieronder je gegevens in en dan stuur ik je meteen het gratis e-book toe.