Vanmorgen na een paar dagen geveld te zijn geweest door een virus weer lekker rustig aan het werk gegaan. Ik ben maar eens begonnen met mijn blogs over zetten, want de bedoeling is dat fiafiafactory.com klaar gemaakt gaat worden voor de online leeromgeving en dat fiafiafactory.nl meer voor de actuele dingen zal zijn, zoals mijn blogs.

Maar goed, ik besefte me dat ik al weer enige tijd geen blog had geschreven. En niet omdat er niks is wat me bezig heeft gehouden de afgelopen tijd, maar misschien juist wel omdat er te veel was wat me bezig heeft gehouden.

Er is ook nogal wat gaande natuurlijk.

Sinds gisteren is er weer een nog strengere lockdown afgekondigd en zie ik steeds meer bevriende ondernemers het water echt tot aan de lippen staan. Hoe gaan ze deze periode nu weer overleven? 

Al die mensen die jaren lang keihard hebben geknokt voor hun bedrijf. Voor hun passie. En heel langzaam zien ze dit steeds meer kapot gaan.

Ik weet natuurlijk uit eigen ervaring hoe dit voelt. Ik heb immers begin van dit jaar de stekker uit mijn dansschool getrokken. Deels door alle maatregelen en deels door andere omstandigheden.  Wel weet ik zeker dat als ik niet alle reserves had hoeven opmaken vanwege de maatregelen dat ik dan wel op zoek was gegaan naar een nieuwe locatie. Of dat een juiste beslissing was geweest weet ik niet en daarom ben ik ook blij met wat ik nu heb.

Mijn werk kan nu namelijk gewoon door gaan (op die paar zumba lessen na dan die ik nog geef). Maar mijn coaching, mijn opleidingen en cursussen die ik geef. Alles gaat gewoon door. Het grote voordeel van online werken!

Zitten er dan alleen maar voordelen aan? Nee tuurlijk niet. Net als elk ander persoon heb ik het ook nodig om af en toe normaal sociaal contact te hebben met anderen. En dus zorg ik er ook voor dat ik regelmatig afspreek met vriendinnen.

De komende tijd ga ik me focussen op het inrichten van de nieuwe website, het nog beter vormgeven van de cursussen die ik geef en er komt natuurlijk weer een Gezond en Fit challenge aan in het nieuwe jaar.

Maar voor nu, ga ik nog even lekker genieten van de rust die het online werken me geeft!

Tot snel!

Liefs,

Annemiek