Het paasweekeind staat voor de deur.
Hoe ga jij dit vieren? Ben je met familie samen of alleen met je eigen gezin?
Ga je er nog op uit? Ik ben heel benieuwd.

Wat ik ga doen, heel eerlijk, ik heb nog geen idee. Ik ben het helemaal niet gewend om niks op de planning te hebben. Voorheen was er vaak wel een zumba event op 1 van de 2 paasdagen waar ik dan stond met de Zumbawear. En anders was ik wel druk met choreo’s maken of de administratie. De dansstudio een keer extra goed schoonmaken enzovoort.

En nu, nu hebben we helemaal niks gepland. We zien wel wat er op ons af komt.

En wat voelt dat goed. Leven en ondernemen vanuit je intuïtie. 

En ja, dat is soms (of eigenlijk altijd) eng. Doodeng kan ik wel zeggen. Want waar ik eerst toch echt wel een redelijk bedrag per maand minimaal omzette sprokkel ik nu alles bij elkaar.
Ik verkoop oude kleding en allemaal attributen uit de dansstudio, en daarmee red ik het net om mijn boodschappen te doen. 

Vind ik dat erg? Nee! Jammer, ja tuurlijk. Maar ik vertrouw er op dat het goed komt. Dat dit niet zonder reden is. Ik heb hierdoor al heel wat inzichten mogen krijgen en blokkades mogen opheffen.

Wat ik helemaal spannend vind is dat ik per 1 juli de huur van mijn dansstudio heb opgezegd. De studio staat nu nog behoorlijk vol. En ja elke dag verkoop ik wel iets. Maar met meer dan 500 artikelen die te koop staan (en dan moet er nog heel veel te koop gezet worden) schiet het niet heel erg hard op.

Gelukkig heb ik nu vinted ontdekt voor alle kleding die ik nog heb. En dat begint te lopen, na 3 goede recensies weten steeds meer mensen mijn kledingkast te vinden en verkoop ik elke dag wel 1 artikel, maar je, ook dat gaat natuurlijk niet zo hard. En toch weet ik dat het goed komt. En die kleding, ach die kan altijd nog naar de kledingbank. Dan komt het ook goed terecht.

Wat ik vooral heel spannend vind is dat wij nog geen ander huis hebben gevonden. En de kans dus best groot is dat wij straks met 2 volwassenen en een kind elke dag in ons gezellige maar relatief kleine huisje zitten. 

Een huis wat we tot ons thuis hebben gemaakt, maar straks dus ook voor mij en deels voor mijn vriend als werkplek dient.

Nu werkt hij ook een aantal dagen per week thuis, maar op die dagen zijn mijn dochter en ik in de dansstudio. Daar werken we, krijgt zij thuisonderwijs, we spelen en knutselen daar en ik geef er mijn online lessen. En al die dingen moet ik straks vanuit ons huis gaan doen.
In ons oh zo gezellige maar toch wel kleine huis.

En toch heb ik het gedaan. Toch heb ik die huur opgezegd. Want voor als je het nog niet wist, manifesteren is niet alleen maar denken aan iets wat je graag wil, maar er zijn nog meerdere wetten waar je rekening mee moet houden. (Hier komt trouwens binnenkort een leuk ebook over, dus hou de site in de gaten. ) En ik vind nu eenmaal dat wij die vrijstaande boerderij met deel en serre verdienen, dus moet ik ook mijn deel doen. En 1 stap was dus het opzeggen van de studio.

Maar goed, 1 van die wetten is dus de wet van actie. Je moet zelf wel de juiste stappen zetten om zo tot een volgend niveau te kunnen komen. En dus heb ik vol vertrouwen de huur van mijn studio opgezegd. Per 1 juli en als je ziet hoeveel dar nog staat dan is dat behoorlijk snel.

Maar het komt goed. Als het nodig is dan wonen en werken we een periode in ons gezellige kleine huis. Ook dat zal niet zonder reden zijn. En wie weet helpt het universum ons een beetje en komt het perfecte huis op het juiste moment op ons pad.

En tot die tijd ga ik lekker door met wat ik nu doe. Genieten van het leven. Kijken naar de mogelijkheden. Elk pakketje hoe groot of klein ook pak ik met liefde in omdat ik weet dat onze spullen (en van een vriendin) zo weer een mooi tweede leven kunnen krijgen en iemand er heel blij mee is. En elk pakketje krijgt even veel aandacht. 

Het voelt goed om dit zo te doen, ook al kost het best wat werk. Maar ik vind het leuk, het geeft voldoening en ik leer mijn dochter gelijk 1 manier van geld verdienen. Zij helpt namelijk net zo goed mee en het speelgoed wat van haar verkocht wordt sparen we op voor wat nieuws wat ze graag wil. Win, win toch?

Maar goed, de Paasdagen. Tja geen idee wat ik ga doen. Ik hoop dat ik nog iemand kan verwelkomen bij het Gezond en Fit programma. Ik hoop nog meer mooie momenten met mijn gezin te kunnen hebben. Maar vooral hoop ik dat iedereen mooie dagen heeft en een beetje kan genieten van het leven.

En de rest, dat laat ik aan het universum over. I
k heb mijn stappen genomen, nu is het universum weer aan zet.

Oh ja, en wil je eens rondsnuffelen in mijn online garage sale? Kijk dan op: 

https://www.facebook.com/groups/202079698050402

En natuurlijk kan je je ook nog steeds inschrijven voor Gezond en Fit met FiaFiaFactory.
In dat geval, plan gewoon een info call en ik neem contact met je op.

Ik wens je fijne paasdagen en hopelijk spreek ik je snel!

Liefs,

Annemiek